En vecka, Ingen snö!

Har varit här i en vecka nu utan att se en enda gnutta snö falla från gubben-där-uppe.... VAD ÄR GREJEN!!
Har i alla fall hittat en ställe med internet. Arl-rock, ett café precis brevid stationen där man kan surfa fritt om man köper något i fiket, en ganska bra deal. Men å andra sidan kostar en cola typ 30 kr. men men vad gör man inte för att hålla sig uppdaterad.

Boendet funkar fint, man känner sig mer och mer hemma för varje dag som går och tro det eller ej men man vänjer sig med att bo granne med ett gäng kor. Första kvällen blev vi till och med erbjudna "färsk mjölk". Ägarna är riktigt trevliga och priser är ok, vi betala 17 euro/natten per skalle så det ser ut som att vi kommer stanna där hela säsongen.

På jobbfronten ser det mörkare ut. Detta kan dock bero på att det inte finns det som dom kallar för snö?! Men enligt folk ska det vita guldet komma i dagarna så det är väll bara hålla ut och be för att dom har rätt. Ikväll blir det Idol-kväll, jo hör och häpna vi har tv4 på rummen!

Bortsett från snön som lyser med sin frånvaro så är det bara en sak som suger...
Att behöva vara ifrån alla nära och kära. En söndag blir aldrig lika bra utan en fet påse godis och världens underbaraste flickvän. Saknar dig Emelie! Tur att datumet för eran resa hit är satt, nedräkningen kan börja! :)

Ska snart ta tag i fotandet med, men inte lika kul att lägga upp bilder utan snö på när man är på en av världens "snösäkraste" platser.

Och ja mamma! vi lagar man varje dag så vi slipper svälta! ;) haha

Over and out, Peace!

ANTON!

Kom till St.Anton för ett par dagar sedan och börjar komma igáng nu. Träffade ett gäng sköna svenskar pü planet som vi hängt lite med. Sitter pá lokala internetkaffét  nu och letar jobb. Ska ta en promenad och leta lite mer om en stund. Hoppas man hittar nágot snart sá man kan komma igáng med det med.

Bilder pá boendet kommer upp inom kort. Vi bor i St.Jacob en bit utanför Anton. Tar typ 30 min att gá om man háller tempot uppe. Huset är hel ok. Dock lite läskigt att dom har kor i källaren men man vänjer sig väll med det med. :P Ägarna är i alla fall riktigt trevliga och har gett oss en del tips pá jobb vi kan söka sá ska kolla upp dom nu med.

Nu är det bara hoppas pá att snön kommer snart sá man kan börja áka ocksá!

Over and out... Peace!

St.Anton!

Lite mer än en vecka kvar tills det bär av till St.Anton Österrike. Nu börjar den berömda resfebern slå till och med de nya skidorna stående mot väggen hemma i rummet känns det hela inte långt borta alls. Den kommer dock bli  jobbigt att vara utan den bästa så länge (Emelie Pettersson världens bästa tjej ;D).  Men hon kommer förhoppningsvis ner till Österrike och lyser upp vardagen i ett par veckor i mitten på Februari. Det ser vi fram emot!

Hoppas på en bra vinter med mycket lössnö och mycket fotande.

Peace!


RSS 2.0