Stuben!

Måndag den 14 december:

Klockan ringer som vanligt vid 07:00, upp och kolla hur vädret ser ut. Träffade vår ”husbonde” på väg ner till köket, han sa att det skulle bli en riktigt kall och fin dag. Det har inte kommit någon ny snö under natten men det gjorde inte så mycket efter som vi tänkte ta en sväng till Stuben som ligger en bit från St. Anton. Vi var nästan först på plats i Stuben. Det var inte mycket som var öppet på morgonen men efter någon timme släppte de på folk i backarna som ligger på solsidan. Det var vi 4 plus ca. 40 pers till i hela Stuben så liftköer var inte att tänka på. Vi åket puderåk efter puderåk hela förmiddagen tills det var dags för den obligatoriska matsäcken bestående av… ja just det, Nudlar! Tror inte mat kan smaka bättre än när an sitter i en snödriva med solen i ansiktet efter flera timmar med puder.

 

Efter maten blev det ”lek i snön”. Fruktansvärt underskattat ;) haha Vi fick en hel del fina bilder under tiden med. Efter lunch blev det ett par åk innan vi började bege oss tillbaka mot Anton och en lugn och fin afterski på K.K. aka Krazy Kangaru. Efter en dag som denna finns det inte mycket annat i huvudet än att få i sig mat och hoppa i sängen.

 

P.S. Efter som jag är så extremt klantig så har jag glömt att lägga över alla bilder från min hårddisk till datan så bilder na kommer i nästa inlägg i stället.


Kommentarer
Postat av: Britta

Låter fantastiskt härligt. Ser framemot bilderna. Hoppas ni får flera såna dagar. Vi saknar dig. Var rädd om dig. Puss puss

2009-12-17 @ 19:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0