10 Dagar Kvar.

I måndags blev det utgång för hela slanten. Bob´s  karaoke kväll sviker aldrig. Det gör inte Patricks skönsång heller… antalet gånger han var uppe och sjöng går inte att räkna på två händer.

 

I tisdags hade vi en lite ”avskeds” middag för Emil som åker hem på måndag. Vi var uppe och åt på rodel alm där Patrick, Olle och Per jobbar. En riktigt trevlig restaurang med grym mat och live band (eller ja, band och band… det var en ensam gubbe som stod och spelade synt). Men det bästa av allt var att man får åka rodel ner från restaurangen som ligger en bit upp i backen. Det grå en speciell rodel bana inne i skogen som man åker på och fasen vad det gick! Har inte hunnit få tag på bilderna från denna kväll så får hänvisa till ”Felix Bolgg” om ni vill se dem.

 

Det har snöat en hel del nu i veckan så skidåkningen har varit riktigt bra. Igår åkte vi en hel del fina puderåk igår morse. Och som vanligt var Felix där med kameran.




 

Och nu är det bara 10 dagar kvar tills Emelie och Josefin kommer ner! Hoppas tiden går fort...

Over And Out, Peace!


Kommentarer
Postat av: Britta

Halloj. Härliga bilder som vanligt. Vilken skidåkning ni haft hittills. Måste va bättre än väntat eller ?? Och nedräkningen till tjejernas ankomst har börjat förstår jag. Sköt om dig och massor av kramar.

2010-01-31 @ 11:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0