Kom Snö, Kom.

Det har nu gått över en vecka utan snöfall! Jag vill ha snö! Trotts detta har vi fått tiden att gå. Man kan ju faktiskt åka skidor i pisten med, men det är ju inte rätt :P

 

Vi har också firat Felix 20 års dag under denna snöfallslösa period och det är ju att riktigt bra sätt att få tiden att gå lite fortare. Vi bjöd över tjejligan och Patrick & Olle. Till och med Per kikade förbi. Det blev en liten förfest med sedvanligt fotbollsspel och paketutdelning. Jag måste säga att presenterna höll en ovanligt hög nivå… Av tjejerna fick Felix ett hemma gjort presentkort på en lunch på k.k. Presentkortet var egentligen ett vanligt kort som var utsmyckat med några 1 och 2 euro mynt. Av Per fick han, ja en hårborste. Jätte bra att ha enligt honom :P Efter att ha hört Felix tjat om hur gått det skulle vara med varm choklad och rom så beslöt vi oss för att fixa ett litet kitt med det som behövdes. En liter mjölk ett paket med oboj-pulver och en liter rom. Jag fick dock en känsla av att det kan ha blivit lite fel proportioner på romet men men ;)

 

Här om dagen var jag och Felix ute för att fota lite i stuben skogen som har blivit lite av ett favorit ställe när det kommer till puderåkning. Men till vår stora besvikelse hade de stängt av skogen för åkning. Hur man nu kan göra det… stället är ju känt för sin fina skogsåkning. I vilket fall så hittade vi en lite skogsglänta utmed en transportsträcka där vi kunde ta lite bilder. Det gick väll så där… Men när vi kom hem och la upp bilderna på datorn hittade vi i alla fall ett par som var värda att lägga upp för visning.

 

 

Tar luft i Stuben skogen.

 


 

Liten närbild.

 


 

 

Felix lägger en sväng i den härliga miljön.

 

Igår fick vi en fin dag i backen med mycket sol och bra åkning. Turrarna a.k.a. turisterna har börjat lämna stället. I alla fall för tillfället så nu kan man äntligen brassa på lite utan att vara rädd att ta livet av någon i backen. Vi avslutade dagen men en lite afterski på k.k. med hamburgare och en öl. Ett bra sätt att avsluta en fin dag i backen på. Det var för övrigt första gången vi köpte lunch i backen. Inte så konstigt då det kostar minst 10 euro måltiden.

 

Snart är det dags! Det är mindre än en månad kvar tills Emelie kommer ner. Kommer bli skönt att ses igen.

 

Over And Out, Booom And Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0