Rendl.

Vi har nu haft ett par riktigt fina skiddagar.

I förrgår blev det äntligen lite lössnöåkning igen. Som man har längtat! Vi drog till Stuben för att leta efter lite fina åk, tyvärr hade det inte bara snöat under natten utan även blåst sönder och samman vilket lett till att all nysnö låg extremt hårt packat på sina ställen. Vi letade oss därför ner till Stubenskogen som ligger lite mer skyddat från vind. Där fick vi några extremt roliga och fina åk. Efter det blev det matsäck följt av en rejäl promenad tillbaka till liften. Efter det vände vi tillbaka till St. Anton. Emil och Rille beslöt sig för att det fick vara nog för denna dag och vände hem. Jag och Felix fortsatte åka lite i St. Anton området och så här i efterhand är jag extrems glad att jag inte åkte hem. Vi fick nämligen tre helt otroliga offpiståk i rad och som om det inte var nog fick vi åka skidor hela vägen hem till dörren. Dagen avslutades med en utgång tillsammans med tjejligan, Patrick, Olle och Pers gäng.

 

Igår var Emil och Rille iväg på egna äventyr så jag och Felix åkte upp till Rendl för att bygga lite hopp och fota lite. Resultatet ser ni nedan. Det tog ett tag innan vi hittade en bra platts men tillslut så. Det blev ett litet dropp ut mellan två granar och till vår stora förvåning blev det bättre än vi trott. Det tog närmare en och en halv timma att bygga men det var det värt. Efter ett par TOTAL vurpor och några lita bättre landningar fick vi ett par fina bilder.

Hej på dig!


Tar luft mellan granarna.


Felix slänger iväg en trevlig grab på samma ställe.


Utsikten till lunch var det inget fil på heller.

På kvällen blev det hemmakväll med extra mycket godsaker i form av glass, chips & dipp och rulltårta, Boooom!

Over And Out, Peace!


Kommentarer
Postat av: Britta

Hej gubben. Lika fina bilder som vanligt. Kul att ni använt kamerna så mycke. Vilken häftig skogsutflykt ni hade. Proffsbyggare på hopp :). Ser framemot nästa inlägg. Ha det bäst och massor av kramar från oss alla.

2010-01-20 @ 22:11:04
Postat av: Stoffe & Carina

Hej Patrik! Vi läser din blogg och följer dina äventyr! Först nu kom vi på att vi kan skriva till dig också....=) Stoffe hälsar att du är hans STORA idol och han vill bli lika duktig som du på att teckna och åka snowboard! Han tränar och tränar... Ha det bäst och sköt om dig! Hälsn från oss! / Stoffe och faster

2010-01-21 @ 20:22:41
Postat av: Bea kusin ;)

hej patrik !! Vad underbart ni ser ut att ha det, är såå avundsjuk på er :) Hoppas ni har det toppen , kram Bea

2010-01-24 @ 00:49:49
Postat av: Grethel Lindblad

Hej alla ni lyckans ostar!!

Så kul att få ta del av alla fina bilder och upplevelser. Hälsa till Rikard att vi här hemma saknar honom och längtar till v 10 då vi kommer och hälsar på er. Förhoppningsvis finns det lite pudersnö kvar då?

grethel

2010-01-26 @ 09:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0