Seven Sunny days!

Den senaste veckan har det bara varit en enda stor sol över St. Anton, vilket lett till en hel del åkning.

 

I förrgår gjorde vi en dagsutflykt till Zürs och Lech med tjejligan och Olle. 08.45 var det uppställning vid stora liften här i Anton. Därifrån åkte vi till Stuben för att hoppa på bussen till Zürs som ligger cirka 10 minuter bort. Zürs och Lech utgör tillsammans ungefär halva systemet som vårt liftkort omfattar och eftersom vi inte varit där än hade vi en hel del ny åkning att se fram emot.  Dessa två orter bildar tillsammans någon form utav ringled i skidformat som kallas för ”Der Weiße Ring” som på svenska tydligen ska betyda ”den vita ringen”.  Starten ligger i Zürs och sedan åker man i en stor ring runt båda dessa orter för att slutligen komma tillbaka till Zürs. Inte mycket till åkupplevelse om man gillar fart och fläkt då de flesta backar består av transportsträckor. Det var dock kul att ha gjort det eftersom man fick se en hel del på vägen. För att se lite bilder från denna tripp hänvisar jag till min kollega Felix Blogg.

 

Vi stannade någonstans i Lech och åt lite lunch i backen. Sedan var det bara att åka vidare för att hinna runt. När vi kom ner till byn i Lech möttes vi av en lita annorlunda syn något som var långtifrån våra säsongarliv. Det visade sig att Lech är lite av Skidorternas St. Tropez. Här rullade det bara rund feta Mercedes och bilaffärerna sålde Aston Martin. Man kände sig nästa lite felplacerad :P

 

Igår var det tänkt att det skulle bli en vilodag eftersom vi åkt heldagar flera dagar i rad men efter som vädret fortfarande var så grymt var det bara att ta sitt pick och pack och palla sig ut. Det blev i och för sig inte så mycket åka. Jag, Felix och Rille åkte upp till Schindler som är toppen på St. Antons system. Därifrån skråade vi oss ut till en liten orörd platts där vi byggde en liten soffa och satte oss och njöt av solen. Vi satt väll där i ett par timmar och gjorde egentligen ingen nytta alls. Men det var riktigt nice. Förmodligen var det årets glassigaste dag. Här kommer lite bider från det i alla fall.



Snösoffa på toppen.



Felix njuter av utsikten.



Värre kan man ju ha det.



Solen skiner alltid över St. Anton.



Hej!.

Over And Out. Peace!


Kommentarer
Postat av: Britta

2010-01-17 @ 17:53:46
Postat av: Britta

Härligt, härligt, härligt. Är riktigt avis på er grabbar. Livet i St Anton verkar ju nice om man säger så. Att få lite sol på nästippen är ju inte fel. Nu får ni be till vädergudarna om lite mer snö :)

2010-01-17 @ 17:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0